Mustafa bunlar cok harika. Daha önceden ekliyemedigimiz resimler vardi, buradan rahatlikla yayinlayabiliriz artik. Bu arada bayrakli olan resimlerin mesepuari mevkisi oldugunu yazmissiniz. Dügünmü eglencemi anliyamadim yazarsan sevinirim. Katilimindan dolayi tesekkürler.
Teşekkürler...
Meşe Puarı Şenlikleri diye belirttimiştim. Bu görüntüler geçen yıla ait. Bu sene gidebilirsem yenilerini yollarım. biliyosun Meşe Puarı bizim köye çok yakın bir yer. Orada her sene böyle şenlik-eğlence oluyor. Katılım her sene daha yüksek....
Selam surada bir resime rasladım üsten aşağı 31 birincı resim bu kadar benzerlik olmaz dercesine aşap bina merdiven sagda hatta ocak taşının yanındaki camda aynen sade evin arkasında fındık serili onlar sermezler sanke ustası ayni kişi olmaz çünkü ulubey cevizlik nerede erenler nerede selamlar tebrikler
Cevizlik:"Selam surada bir resime rasladım üsten aşağı 31 birincı resim bu kadar benzerlik olmaz dercesine aşap bina merdiven sagda hatta ocak taşının yanındaki camda aynen sade evin arkasında fındık serili onlar sermezler sanke ustası ayni kişi olmaz çünkü ulubey cevizlik nerede erenler nerede selamlar tebrikler " demiş.
Arkadaşım seni tanımıyorum ama o bahsettiğin resimi ben ekledim ve o ev bizim. Erenli köyünde oturuyorum. Benzerlik konusuna gelince, olabilir. İnanmıyorsan resimdeki evin farklı resimlerini de gönderebilrim. Zaten köydeki evler mimari olarak hep aynı tarzda. Acaba sen o resmin sizin köyde bir eve ait olduğunu ve oradan buraya kopyalandığını mı düşündün?Öyle ise yanılıyorsun.